Val de radicalism islamic printre tineri, după ce s-a aflat că dacă te saltă DIICOT scapi de teze

Alertă maximă în şcolile şi liceele din România! Sute de tineri s-au alăturat mişcărilor jihadiste în ultimele 24 de ore, după ce au ajuns la concluzia că, dacă te saltă DIICOT, scapi garantat de teze.

Printre proaspeţii colaboratori ai Statului Islamic se numără şi Omar al-Mehlem, cunoscut anterior ca Robert Acrişor, elev în clasa a XII-a la un liceu din Tecuci. În această dimineaţă, chiar înainte de teza la limba franceză, acesta s-a radicalizat puternic, scuipând ghemotoace de hârtie printr-un tub de pix şi strigând: “Profetul mi-a arătat calea! Allah e mare! Trăiască califatul de 1000 de ani! M**e diriga!”

Situaţia e şi mai gravă la clasele cu profil real, unde unii elevi au pactizat cu talibanii afgani, iar alţii s-au înrolat în Al-Qaeda, dând zeci de share-uri paginilor de propagandă teroristă pentru a fenta un extemporal “deosebit de dur” la chimie.

Cel mai grav, spun inspectorii şcolari, e că în anumite şcoli au fost identificaţi atât elevi şiiţi, cât şi sunniţi, existând riscul unor încăierări în sala de sport. “Azi Orientul Mijlociu, mâine Grupul Şcolar nr. 14 ‘Sergiu Cantacuzino’!”, a avertizat un specialist în securitate naţională, cerând suplimentarea fondurilor pentru recrutarea câtorva tocilari în SRI.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 decembrie 2015 12:57
Citește mai mult despre: elevi ISIS radicalizare scoala teroristi teze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult