Valeriu Zgonea și-a lansat propria colecție de miros de pantofi

Președintele Camerei Deputaților a decis să profite de pe urma talentului său înnăscut, acela de a împuți pantofii cu mirosul ciorapilor săi. Valeriu Zgonea a lansat azi prima colecție personală de miros de pantofi, sub extrem de sugestiva titulatură ”Damf by Zgonea”.

”Ideea mi-a venit când am remarcat că fiecare pereche de pantofi pe care o am acasă miroase altfel”, a povestit președintele Camerei Deputaților. ”Cu timpul, am început să aleg pantofii astfel încât mirosul lor să se potrivească evenimentului la care particip. Și am ajuns la concluzia că și alte persoane ar trebui să facă la fel.”

”Doar țăranilor le miros pantofii la fel și când merg la birou, și când se întâlnesc cu ambasadori străini sau efectuează o vizită la Parlamentul European. Dacă ești domn adevărat, ca mine, alegi mirosuri diferite. Pentru acești domni, acum există colecția «Damf by Zgonea»”, s-a lăudat liderul pesedist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult