Vanghelie a împărţit gratuit telefoane care dau erori de gramatică

La doar câteva zile după ce primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a împărţit 10.000 de telefoane bucureştenilor, au şi apărut primele probleme. Cei care au primit un mobil gratis se plâng că au fost făcuţi de râs în faţa rudelor şi prietenilor, deorece telefoanele lui Vanghelie greşesc absolut toate SMS-urile şi stâlcesc cuvintele în timpul conversaţiilor.

„Uitaţi-vă şi dumneavoastră” spune Nelu Pop, pensionar, „încerc să-i dau SMS babei mele Am luat pensia ma duc la piata sa iau oua. Imediat intră auto-correctul : A-m loat pensia ma duc la peata sa iau decat oo. Când sun şi eu să vorbesc, indiferent ce spun, telefonul ăsta îmi trece toate verbele la persoana a treia, înlocuieşte orice pronume cu însuşi şi adaugă care este după fiecare nume propriu. Dacă încerc să utilizez viitorul anterior sau o apoziţie, se blochează direct. Am ajuns să nu mai folosesc telefonul ca să nu par un tâmpit care este. Uitaţi, am şi început să vorbesc aşa din cauza lui”.

Edilul sectorului 5 se apără însă şi spune că telefoanele sunt de ultimă generaţie, luate abia săptămâna trecută din Germania, şi că vina e a oamenilor, care nu-s familiarizaţi cu tehnologia. Vanghelie a mai precizat că mobilele gratuite au instalat pe ele motorul de căutare Goagăl şi că meniurile au fost traduse de un vorbitor coerent de engleză.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 octombrie 2011 13:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult