“Ce, decât itelectuali citeşte cărţuri? Şi n oi pute-m!” Astfel şi-au început postarea pe Facebook cei trei politicieni care, într-un gest surprinzător de solidaritate, şi-au unit forţele pentru a accepta provocarea care a făcut furori pe Facebook în ultimele zile: o listă cu 10 cărţi care le-au schimbat viaţa.

facebook_carti_eba.jpg
Din păcate, Marian Vanghelie, EBA şi Maria Grapini n-au făcut faţă întregii provocări, lista lor oprindu-se la a treia carte - una despre care internauţii mai cârcotaşi susţin că nu ar fi o carte, ci un poster anunţând un concert de Crăciun la Sala Palatului.

“Abecedaru-l, cartea de colorat cu ursu-l păcălit de vuple şi un afiş cu Bănică de pe u-n stâpl. A fost greu fincă une-ori ne certăm pe câte o litere care nu ştim ce scrie, dar aproape lea-m terminat şi nea impresionat toate foarte bine”, au scris cei trei pe pagina de Facebook realizată special pentru acest eveniment.

Mai în vârstă decât partenerii săi, Maria Grapini a solicitat ulterior serviciile unei ambulanţe, acuzând dureri de cap pe fondul epuizării.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 01.09.2014 15:59 Politic

National Cinematografic