Vanghelie promite: „Voi stârpi toţi intelectualii din sectorul 5”

Deşi campania electorală pentru alegerile locale este pe ultima sută de metri, se pare că actualul primar al sectorului 5, le promite alegătorilor marea cu sarea! Marian Vanghelie a declarat azi că, dacă mai prinde un mandat la primărie va rezolva odată pentru totdeauna problema intelectualilor în sectorul său.

„Tuturor ne plac intelectualii, dar locul lor nu e printre oamenii din sectorul 5”, spune Vanghelie. „Am primit nenumărate plângeri de la cetăţeni din Rahova sau Ferentari care au fost agresaţi cu remarci inteligente sau chiar corectaţi în vreme ce făceau un dezacord gramatical. Dacă mai primesc un mandat, voi avea grijă să stârpesc această plagă.”

Edilul se mai plânge şi că la el în sector se găseşte principalul focar de intelectuali al Capitalei, Universitatea din Bucureşti. Contracandidaţii primarului spun însă că e vorba doar de promisiuni electorale, dat fiind că ei au date certe conform cărora în sectorul 5 nu rezidă niciun intelectual, cei care au fost văzuţi în zonă fiind doar rătăciţi sau în trecere.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 iunie 2012 09:06

Alte articole

Vezi mai mult