Vanghelie s-a făcut de râs, dând dovadă că nu cunoaşte limbajul trupului

Moment jenant în această dimineaţă pentru primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie. Prezent într-o emisiune de la Antena 3, edilul a gafat încă o dată, făcând o greşeală elementară de limbajul trupului, care a stârnit zâmbetele condescendente ale celorlalte persoane prezente în platou.

Atunci când realizatorul TV Niels Schnecker i-a întins mâna să dea noroc cu el, Vanghelie i-a spus acestuia că nu-i dă nimic de pomană şi l-a îndemnat să se ducă la muncă, deoarece nu-i bine să profiţi la nesfîrşit de mila oamenilor. Imediat, însă, primarul social democrat şi-a dat seama de greşeală. El a încercat să se corecteze întinzând mâna la rândul său, dar era deja prea târziu. Toată lumea văzuse că nu cunoaşte limbajul trupului şi că nu e în stare să lege două gesturi coerente, din care să se înţeleagă ceva.

“Pentru alegătorii mei de la Sectorul 5, nu e important să ştiu eu limbajul trupului la perfecţie. Pe ei îi interesează să aibă ce mânca şi să fie cald în case. La ce le-ar folosi un primat care ştie o grămadă de gesturi? Vă spun eu: la nimic. Personal, nu dau doi bani pe oamenii care gesticulează din cărţi,” a explicat primarul social-democrat.

Marian Vanghelie a mai spus că e normal să nu cunoască limbajul trupului şi să facă greşeli elementare, deoarece părinţii lui n-au avut bani să-l trimită la şcoli de pantomimă când era mic. El a învăţat limbajul trupului de pe stradă, acolo unde gesturile au o altă semnificaţie. De exemplu, atunci când caşti e ruşinos să duci mâna la gură, deoarece asta arată că nu ţi-ai pus dinţi de aur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 decembrie 2011 12:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult