Vanghelie s-a înscris la ecologiști cu sloganul ”Fiare vechi looom”

Luând exemplu de la alţi ecologişti de seamă, precum Şerban Nicolae sau Cătălin Mitralieră, Marian Vanghelie s-a înscris recent în Partidul Ecologist, unde promite că va face „altfel de politică”. Fostul primar al sectorului 5 va candida cel mai probabil în judeţul Călăraşi, cu sloganul electoral „Fiare vechi looom”.

Întrebat ce semnifică deviza sa, Vanghelie a lansat o serie întreagă de explicaţii. „În primul rând, înseamnă că s-a terminat cu dinozaurii din politică, aceste fiare vechi care au marcat istoria ultimilor 30 de ani. În al doilea rând, arată că marea noastră luptă e cu încălzirea globală. Personal îi voi ajuta pe locuitorii circumscripţiei mele să scape de caloriferele care nu le mai trebuie. Dacă e nevoie, voi merge din curte în curte, anunţându-i pe localnici că a venit timpul să se debaraseze de aceste relicve ale tranziţiei.”

„E un slogan bun, dacă eşti atent auzi cum îl fredonează deja zeci de oameni”, a declarat şeful lui Vanghelie din Partidul Ecologist, Geani Briceag zis Thunberg de la Săruleşti.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
28 octombrie 2020 14:48
Citește mai mult despre: Vanghelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult