Vanghelie s-a săturat să tot fie discriminat din cauză că este evreu

Primarul sectorului 5 spune că românii sunt un popor rasist, care abia așteaptă să facă mișto de tine din cauză că ești altfel. Vanghelie se plânge că a fost victima stereotipurilor rasiale și cere ca românii să fie mai toleranți cu evreii, mai ales după ce s-a întâmplat în al doilea război mondial.

“Mă deranjează enorm că sunt discriminat ca evreu”, a declarat Vanghelie. „Cetățenii din Sectorul 5 se uită la mine de parcă aș încerca să le iau banii, pe persoană fizică. Și mai e ideea asta cum că evreii sunt mai inteligenți decât restul. Nici nu știți cât mă supără că lumea se uită la mine de parcă aș fi un tip genial. Toți politicienii, când se duc în emisiuni, sunt întrebați de problemele țării, numai eu primesc întrebări de cultură generală. Pentru că, vedeți voi, dacă ești evreu, trebuie să fii deștept și să le știi pe toate.”

Vanghelie a precizat că la mijloc e și foarte multă invidie din partea celorlalți politicieni. Într-o democrație, mai ales în anii electorali, e mare lucru să faci parte din poporul ales, deoarece asta îți asigură practic fotoliul de primar.

Scris de TNR
25 mai 2011 05:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult