Vanghelie se propune premier: „Eu nu pot fi acuzat de plagiat”

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a avut o ieşire la Realitatea TV în care a anunţat că vrea să devină premierul României. “Eu am conştiinţa curată, nu veţi găsi la mine nici o lucrare de doctorat plagiată”.

Vanghelie a precizat că, din punctul său de vedere, este clar că şcoala prea multă corupe oameni. “Aţi văzut vreun om fără Bacalaureatul luat să fie acuzat de plagiat? Nu, că e cinstit. Abia ce ajunge la facultate, mediul şi colectivul îl distrug, se dedă la tot felul de infracţiuni”.

Primarul a mai povestit cum, la el în sector, crescând în condiţii vitrege, în sărăcie, a avut prieteni din copilărie care au ajuns la facultate. “Erau tineri, ce ştiau, a fost un moment de rătăcire. Da’ aşa-i statul, nemilos cu ăştia mici, le-a dat din prima 4-5 ani de facultate obligatorie. Am avut un prieten, om cumsecade, cu frica de Dumnezeu, odată a făcut o greşeală mică şi a trebuit să ispăşească 6 ani de facultate, la medicină. Când a ieşit de-acolo nu mai era om, era ditai şpăgarul”.

Vanghelie a mai spus că, în cazul în care va fi numit prim-ministru în CV-ul lui nu vor fi găsite nici măcar greşeli gramaticale grave. “Câte erori poţi găsi pe o foaie albă pe care e scris doar numele meu?”, a comentat edilul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 iunie 2012 05:06

Alte articole

Vezi mai mult