Vanghelie şi-a ales o sosie care nu-i seamănă deloc

„Am fost fortuit să-mi angajez sosie”, ne explică Vanghelie, „pentru că aşa e de ponton. Am vrut pe cineva de încredere, care să-mi ţină locul dacă eu întârzii undeva sau dacă nu pot eu să ajung atunci, momendat. A trebuit să dau pe bing ca să caut ce sosie să-mi aleg. Am zis că angajez sosie, cu aspect fizic plăcut, cu experienţă minimum trei ani, ofer posibiltăţi de avansare. Naşpa că la interviu a venit numai bărbaţi, dar am înţeles că aşa e normal acum.”

Întrebat cum şi-a ales tocmai pe acest individ ca sosie, Marian Vanghelie a explicat: „Le-am dat examen la candidaţi, să treacă de trei probe: numărat până la zece cu ochii închişi, despărţit cifra 24 în litere şi respectiv cuvinte care încep cu litera h. N-am descalificat pe nimeni, doar pe unul care a zis ‘incomprehensibil’ de faţă cu copiii şi pe altul că a vorbit la telefon numai pe franceză”, a explicat Vanghelie cu umor.

Deşi nu seamănă deloc cu liderului PSD Bucureşti, sosia acestuia se recomandă peste tot „Marian Vanghelie” şi a învăţat deja douăzeci de dezacorduri gramaticale. Vanghelie este mândru de el: „Seamănă foarte mult cu mine. Şi el a avut o copilărie grea, ca şi mine, nu mai zic că la amândoi ne plac aceleaşi filme. Oriînşice caz, el este sosia mea de-acum încolo. L-am văzut şi cu nevastă-mea-n pat! Nu vă spun, am rămas mască! Exact ca mine face tot, şi cum se mişcă, şi cum… Ce mai, eram leit eu!”

Scris de TNR
16 iunie 2011 16:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult