Vanghelie şi-a cumparat un apartament fictiv

Marian Vanghelie, primarul „care este”, s-a transformat în primarul „care are ce nu are”. Agenţia Naţională de Integritate (ANI) susţine că Vanghelie a declarat o avere mai mare decât are şi cere Parchetului să-l cerceteze pentru fals în declaraţii.

Inspectorii de la ANI susţin că Vanghelie a menţionat în declaraţiiile de avere că a cumpărat în 2001 un apartament în sectorul 2 din Bucureşti, lucru care este însă infirmat de Primăria Sector 2. După ce şi-a luat apartament fictiv, Vanghelie a decis să devină şi acţionar fictiv: astfel, el a menţionat în declaraţia de interese din 01.07.2004 că deţine calitatea de acţionar la două societăţi comerciale, deşi, conform datelor înscrise la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Vanghelie nu figurează ca asociat/ acţionar/ administrator în cadrul niciunei societăţi comerciale.

Cel mai probabil, Vanghelie nu ştie să scrie şi a folosit un indigo pentru a copia pe declaraţia personală exact ceea ce scrisese vreun coleg de partid de-al lui, care s-a nimerit să deţină un apartament şi să fie acţionar la nişte firme. Sau pur şi simplu s-a inspirat de la colegii de clasă, doar că a transformat „Ana are mere” în „Marian are apartament”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 aprilie 2010 12:34
Citește mai mult despre: ANI apartament avere Vanghelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult