Vanghelie, solidar cu Maria Grapini: “Deci leşinajul mediia contra l-a dânsa , trebe să încetează!”

Aflat pe ultima sută de metri de eforturi susţinute pentru pregătirea evaluării naţionale la clasa a IV-a, Marian Vanghelie nu-i uită pe cei mai năpăstuiţi ca el. Din cantonamentul montan unde aprofundează alături de colegii de clasă substantivul comun şi înmulţirile cu peste trei cifre, primarul a ţinut să ia „antitudine, adica că sunt anti la cei care se leagă de doamna Grabini care este, colega mea de aliaţie politică-culturală”.

Adept al faptelor şi mult mai puţin al vorbelor, şi dacă se poate – în nici un caz scrise, primarul sectorului 5 a organizat un simpozion ad-hoc sub genericul „Opri-ţi grătarurile, încearcă să se egzprimă doamna Maria!”. Vădit deranjat de ironiile constant apărute la adresa Mariei Grapini, Vanghelie s-a poticnit minute în şir în dorinţa de a-i înfiera pe detractori: „Deci aşa ceva nu se face. Că de aia se cheamă politică ca să fim politicoşi, mai ales când e vorba de cea mai doamnă capabilă care este acuma la Peceu”, a tunat Vanghelie din înaltul tribunei.

„Noi olinpici ne numărăm pe degetele l-a 1 mână deci tre să ne ajutăm între noi , să formăm 1 grup unit , că vede-ţi cum lumea e invidioasă pe sucesu carel avem da alfel stă şi decât se plânge mereu că nise exodează creirele în afara ţări şi nu se aprecează elitele. Eu personal no să prepuţăresc toate efoartele ca so sprijin pe doamna Crapini deja făcândui nişte postere care am scris pe ele GARANTAT DE MAREAN, să merge cu ele l-a parlamentul Europeean şi să fie puternică că noi o sprijinim!”, aproape că a scris Vanghelie şi într-o postare-manifest de pe Goagăl.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Harald
2 iunie 2014 14:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult