Varieté! Victor Ponta pregăteşte un program special de minciuni de Revelion

La cumpăna dintre ani Victor Ponta şi guvernul său vor oferi un program special românilor ce se vor uita la televizor, cu minciuni inedite, numere de manţogărie şi dresură de jandarmi. Specialul de Revelion va fi transmis de televiziunea lui Sebastian Ghiţă, România TV.

Programul va începe cu un monolog comic interpretat de cel mai hazliu politician al momentului, Dan Şova, apreciat pentru felul în care izbuteşte să spună tâmpenii cu seninătate. Acesta va fi urmat de Valeriu Zgonea, care va efectua, în scop demonstrativ, un număr de împletire a nodului de cravată.

Momentele muzicale vor fi asigurate de trupa Sistem a jandarmeriei, care va bate în protestatari cu pulanul şi scutul. La miezul nopţii Victor Ponta va interpreta un recital de minciuni atât de meşteşugite încât toţi românii care se vor uita la televizor vor avea parte, instantaneu, de gheaţă în paharele de şampanie şi încă o taxă mărită.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 decembrie 2013 10:12

Alte articole

Vezi mai mult