Varujan continuă minciunile! A negat și că i-a făcut un oral lui Tăriceanu ca să fie pus pe listele ALDE

Varujan Vosganian a confiscat sceptrul prostiei de la sediul ALDE și-l etalează cu mândrie pe unde apucă. Recent, el a negat într-o intervenție telefonică că a sugerat impozitarea ouălor din gospodăriile țăranilor, susținând cu nesimire că totul a fost o invenție a presei. Numai că boul a uitat că a cerut impozitarea ouălor pe pagina lui de Facebook, nu a inventat presa subiectul.

Iar odată ce-a prins gustul minciunii, Varujan Vosganian a decis să pluseze. Așa că azi a negat un adevăr chiar mai evident decât impozitarea ouălor: că i-a făcut sex oral lui Tăriceanu ca să prindă un loc eligibil pe listele ALDE. A negat, de asemenea, zvonurile că a performat extrem de slab și că ăsta este motivul pentru care a prins doar un loc de deputat ALDE, nu unul de senator, cum spera el.

”Asta e o minciună sfruntată, că i-aș fi supt cucul domnului Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu ca să prind un loc pe liste”, a declarat nesimțitul de la ALDE. ”Și, bineînțeles, nu e adevărat nici că m-am îmbrăcat cu ciorapi tip plasă și chiloți tanga roșii sau că m-am dat cu parfumul iubitei mele ca să-l seduc mai ușor pe domnul Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu. Minciuni, minciuni, minciuni!”.

Scris de Calin
23 octombrie 2017 14:10
Citește mai mult despre: alde tariceanu Varujan

Alte articole

Vezi mai mult