Vasile Blaga, dus de urgenţă la vulcanizare după ce i-a plesnit capul de bucurie

Guvernul a căzut, Ponta şi Oprea au fost debarcaţi, dar nici la liberali situaţia nu e atât de roz! Copreşedintele Vasile Blaga a fost dus de urgenţă la o vulcanizare din apropierea sediului PNL, după ce imensa protuberanţă de pe umeri i-a explodat cu un zgomot puternic.

Potrivit colegilor de partid, la aflarea veştii că Ponta îşi pregăteşte demisia, capul lui Vasile Blaga a început să se umfle, devenind cât un pepene, şi să şuiere ca o lebădă. “I-a crescut presiunea de bucurie, cred că ajunsese la 6 atmosfere. Când s-a confirmat că a căzut guvernul, a făcut POC! şi a umplut biroul cu confetti. O să-mi ia o săptămână să mătur aici”, spune Decebal Brătianu, îngrijitor la PNL.

“Încercăm să cârpim capul domnului Blaga cu un petec de cauciuc, dar gaura e uriaşă”, a declarat Gică, angajat al service-ului unde se încearcă salvarea enormului dovleac roz din vârful fostului pedelist. “Dacă eşuăm, va trebui să aşteptăm câteva luni, până îi creşte altul, şi bietul de el va pierde toată distracţia.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 noiembrie 2015 18:11
Citește mai mult despre: CAP dovleac presiune vasile blaga vulcanizare

Alte articole

Vezi mai mult