Vaslui! Sloganul turistic ”Aici îți bați copiii și nu riști nimic” a atras mii de turiști norvegieni

Noul slogan turistic al judeţului Vaslui nu putea să apară într-un moment mai potrivit! La scurt timp după intensa campanie de branding, axată pe lozinci entuziaste ca “Aici poţi să-ţi baţi copiii” sau “Unde dă mama, creşte”, mii de turişti din Norvegia au aterizat pe aeroportul internaţional Bârlad pentru a descoperi minunile vieţii tradiţionale din regiune.

“E adevărat! Aici chiar poţi să-i dai celui mic o scatoalcă şi nimeni nu va încerca să te civilizeze”, spune Ragnar Decebalsson, sculer-matriţer din Oslo. “Exact cum era la noi acum o mie de ani, pe vremea vikingilor. Am aterizat de trei ore şi l-am tras deja pe fi-miu de urechi în plină stradă. Nimeni n-a schiţat un gest! Dacă asta se poate numi stradă, bineînţeles.”

“Nu credeam că o să văd un tărâm atât de bogat în obiceiuri străvechi. Ştiaţi că vasluienii au 174 de cuvinte pentru ‘altoit copilul’? Noi n-avem atâtea cuvinte pentru ‘bogăţie’ şi ‘fond de pensii de 700 de miliarde de euro’”, a adăugat Jolf Onufriengar, un alt turist scandinav.

Singurii nemulţumiţi de destinaţia aleasă anul acesta de norvegieni sunt copiii acestora, care ar fi preferat sincer o vacanţă în Maldive, transmite Oficiul pentru turism din Huşi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 ianuarie 2016 18:01
Citește mai mult despre: turism Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult