Văzând că e la modă, Ion Iliescu se plânge și el de pensie: ”O primesc în euro, nu în ruble!”

Ca orice pensionar, și Ion Iliescu se uită la Antena3. Recent, după ce a văzut-o acolo pe fosta actriță Aimée Iacobescu plângându-se că are o pensie de doar 3.500 de lei, fostul președinte al PSD-ului și (din păcate) al României a considerat că e timpul să se revolte și el împotriva pensiei pe care o primește.

”Nesimțiții îmi dau pensia în euro, ca la ultimul om”, a răbufnit Ion Iliescu. ”Ce să fac eu cu euro?! Eu îmi fac cumpărăturile la Moscova, nu în Londra, Paris sau Milano, că nu vreau ca banii mei să ajungă în mâinile capitaliștilor depravați și lacomi. Îmi pare rău că nu am chemat tancurile rusești când am avut ocazia, că acum n-am mai fi avut euro, ci numai ruble.”

Iliescu se plânge că din cauza schimbului valutar pierde lunar extrem de mulți bani. ”Schimb euro în lei, iar apoi leii în ruble, că în România e bătaie de joc, n-ai unde să schimbi euro direct în ruble. Și cursul e stabilit la București, de BNR, nu la Moscova. Iar asta e de-a dreptul revoltător, bietul Lenin cred că se întoarce în mormânt”, spune fostul președinte.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 noiembrie 2015 12:05
Citește mai mult despre: Iliescu pensie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult