Confuzie și scandal la palatul Victoria după ce, la primele ore ale dimineții, fostul pușcăriaș Adrian Năstase s-a prezentat la biroul premierului și a început să dea ordine și să ceară convocarea Guvernului. Acesta spune că a văzut ce miniștri sunt prin cabinet și i s-a părut logic să fie și el acolo, chiar dacă lipseau Rodica Stăniloiu sau Miron Mitrea. 

nastase premier femeie.jpg

Confuzia a fost și mai puternică deoarece cum a intrat în birou a văzut un tânăr pe jilțul de prim-ministru și l-a înjurat și l-a trimis după țigări. „Stăpâne, dar știam că dumneavoastră nu fumați”, a declarat Sorin Grindeanu, fiind întrerupt imediat de o avalanșă de ironii și calomnii aruncate de Năstase. „Pe mine nu mă contrazici, Emil Boc. Chiar dacă ai crescut în înălțime, nu comentezi”, a spus Năstase. 

Problema mult mai gravă a fost la Palatul Cotroceni, unde Ion Iliescu a intrat pe poartă salutat de SPP-iști și a început să dea ordine. „Dacă s-a atacat legea aia cu miniștrii penali, cât credeți că mai durează până se anulează și cea cu două mandate de președinte? Și să nu-mi spuneți că nu am fost votat, am atâtea voturi rămase de la ultimele alegeri că pot să fiu președinte încă trei mandate”, a declat Ion Iliescu. Acesta s-a instalat fără probleme în palatul Cotroceni întrucât încă mai avea cheile la toate încăperile și se potriveau.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 06.01.2017 13:01 Politic

National Cinematografic