Văzând ce miniștri sunt în Guvern, Adrian Năstase s-a prezentat azi la Palatul Victoria crezând că încă e premier

Confuzie și scandal la palatul Victoria după ce, la primele ore ale dimineții, fostul pușcăriaș Adrian Năstase s-a prezentat la biroul premierului și a început să dea ordine și să ceară convocarea Guvernului. Acesta spune că a văzut ce miniștri sunt prin cabinet și i s-a părut logic să fie și el acolo, chiar dacă lipseau Rodica Stăniloiu sau Miron Mitrea.

Confuzia a fost și mai puternică deoarece cum a intrat în birou a văzut un tânăr pe jilțul de prim-ministru și l-a înjurat și l-a trimis după țigări. „Stăpâne, dar știam că dumneavoastră nu fumați”, a declarat Sorin Grindeanu, fiind întrerupt imediat de o avalanșă de ironii și calomnii aruncate de Năstase. „Pe mine nu mă contrazici, Emil Boc. Chiar dacă ai crescut în înălțime, nu comentezi”, a spus Năstase.

Problema mult mai gravă a fost la Palatul Cotroceni, unde Ion Iliescu a intrat pe poartă salutat de SPP-iști și a început să dea ordine. „Dacă s-a atacat legea aia cu miniștrii penali, cât credeți că mai durează până se anulează și cea cu două mandate de președinte? Și să nu-mi spuneți că nu am fost votat, am atâtea voturi rămase de la ultimele alegeri că pot să fiu președinte încă trei mandate”, a declat Ion Iliescu. Acesta s-a instalat fără probleme în palatul Cotroceni întrucât încă mai avea cheile la toate încăperile și se potriveau.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 ianuarie 2017 11:01
Citește mai mult despre: nastase premier PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult