Vecinii politicienilor se plâng de zgomot: “Au sărbătorit Revelionul dând tunuri toată noaptea”

În noaptea dintre ani, mulţi români preferă să ciocnească doar un pahar de şampanie la ora 12, retrăgându-se apoi pentru a se odihni. Acest lucru a fost însă imposibil în cartierele locuite de politicieni, mii de cetăţeni plângându-se că aceştia au aniversat intrarea în 2013 dând tunuri de miliarde, care puteau fi auzite de la kilometri distanţă.

“Înţeleg, o petardă, două, un foc de artificii la miezul nopţii, dar să dai tunuri în neştire, până la şase dimineaţa? N-am putut închide un ochi”, spune un vecin al lui Adriean Videanu. “Măcar e în opoziţie, îşi permite doar tunuri mai mici, că anii trecuţi îmi spărgea oglinzile prin casă de fiecare dată când dădea un tun. Am sunat la Poliţie, dar n-au ştiut să-mi zică decât să-mi ţin banii la saltea, să nu zboare pe geam de la tunuri, şi să-mi pun dopuri de urechi.”

“Eu anul trecut am încercat să-mi petrec Revelionul în străinătate”, adaugă un alt vecin de politician. “Am ales o insulă din Caraibe, mă gândeam că e linişte. Ghinionul meu a fost că insula respectivă era un paradis fiscal, şi m-am trezit tot cu politicienii noştri pe cap, dădeau tunuri de-mi ţiuiau urechile. Anul ăsta, doar de-al naibii, o să intru în politică, să pot şi eu da tunuri până pornesc alarmele maşinilor pe stradă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
1 ianuarie 2013 19:01

Alte articole

Vezi mai mult