Judecătorii Curţii Constituţionale apără încă o dată valorile milenare ale poporului român! În această dimineaţă, aceştia emis un comunicat în care apreciază căsătoria între doi bărbaţi ca fiind “o abominaţie, o oroare şi o sfidare la adresa lui Dumnezeu” pentru că, potrivit şefului CCR, “dacă amândoi soţii sunt bărbaţi, cine o să mai gătească şi o să mai facă curat în casă?”

ccr_femeia_in_bucatarie.jpg
“Imaginaţi-vă ridicolul situaţiei. Doi bărbaţi, ajungând acasă de la muncă, aşezându-se la masă, fiecare aşteptându-se ca celălalt să-i pună în faţă o ceafă cu cartofi prăjiţi...”, a explicat Valer Dorneanu, făcând trimitere la familia tradiţională. “Probabil s-ar ajunge la bătaie, dar atunci când gospodăria e alcătuită din doi bărbaţi, cine bate pe cine?”

 “În zilele noastre, România nu are nevoie de incertitudini, ci de repere clare, cum ar fi penisul”, a adăugat judecătorul CCR. “N-ai penis, faci de mâncare, speli, calci... Ai penis, judeci la CCR!”

Decizia Curţii a fost primită cu căldură de iniţiatorii petiţiei pentru modificarea Constituţiei, care strâng deja semnături pentru ca termenii “un bărbat şi o femeie” să fie redactaţi cu Arial, mărimea 48, bold, subliniat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 21.07.2016 10:47 Politic

National Cinematografic