Verdict CCR: “Căsătoria între doi bărbaţi e nenaturală. Cine mai stă în bucătărie?”

Judecătorii Curţii Constituţionale apără încă o dată valorile milenare ale poporului român! În această dimineaţă, aceştia emis un comunicat în care apreciază căsătoria între doi bărbaţi ca fiind “o abominaţie, o oroare şi o sfidare la adresa lui Dumnezeu” pentru că, potrivit şefului CCR, “dacă amândoi soţii sunt bărbaţi, cine o să mai gătească şi o să mai facă curat în casă?”

“Imaginaţi-vă ridicolul situaţiei. Doi bărbaţi, ajungând acasă de la muncă, aşezându-se la masă, fiecare aşteptându-se ca celălalt să-i pună în faţă o ceafă cu cartofi prăjiţi…”, a explicat Valer Dorneanu, făcând trimitere la familia tradiţională. “Probabil s-ar ajunge la bătaie, dar atunci când gospodăria e alcătuită din doi bărbaţi, cine bate pe cine?”

 “În zilele noastre, România nu are nevoie de incertitudini, ci de repere clare, cum ar fi penisul”, a adăugat judecătorul CCR. “N-ai penis, faci de mâncare, speli, calci… Ai penis, judeci la CCR!”

Decizia Curţii a fost primită cu căldură de iniţiatorii petiţiei pentru modificarea Constituţiei, care strâng deja semnături pentru ca termenii “un bărbat şi o femeie” să fie redactaţi cu Arial, mărimea 48, bold, subliniat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 iulie 2016 08:47
Citește mai mult despre: casatorie ccr familie homosexuali valer dorneanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult