Verdict CEDO în cazul Kövesi. Tudorel Toader, obligat să-și pună negii la loc

Decizie zdrobitoare a Curții Europene a Drepturilor Omului în cazul Kövesi vs Tudorel Toader. Fostul ministru al Justiției a fost obligat să-și pună negii la loc pe față și să-și reia porecla de Gargamel, consfințită astfel de instituția europeană. Din păcate împotriva lui Valer Dorneanu nu se mai poate face nimic, el fiind deja trepanat de comuniști și irecuperabil.

”În cazul în care negii lui Tudorel sunt de negăsit, se vor preleva negi de la alt broscoi, precum Cristian Bușoi, și se vor grefa la loc pe fața complicelui de partid al corupților”, se arată în decizia CEDO.

CEDO mai recomandă României ca la comisia de la Veneția Gargamel Toader să fie mutat pe un post de gondolier, de unde să ievalueze și să întocmească rapoarte. Din păcate CEDO nu poate dispune și reîncarcerarea zecilor de mii de infractori eliberați de Gargamel Toader din pușcăriile românești, ca să poată fi eliberați la pachet și politicienii hoți băgați la pușcărie de DNA.

Tudorel Toader a contestat decizia CEDO la CCR, iar CCR a ordonat închiderea CEDO și demiterea tuturor judecătorilor de acolo.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 mai 2020 11:05
Citește mai mult despre: tudorel

Alte articole

Vezi mai mult