Verdict dur al Comisiei Europene: MRU este mult prea băgat în seamă

Comisia Europeană a luat act ieri de nenumăratele sesizări venite din partea soţiei şi vecinilor fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu şi a atenţionat România că ar trebui să înceteză să-i mai dea atenţie liderului Forţei Civice.

„Soţia domnului MRU ne-a sesizat, pe căi oficiale şi pe toate canalele diplomatice, că nu se mai înţelege cu fostul premier. Nu mai duce gunoiul, nu mai spală vasele, stă toată ziua pe la televizor şi se crede liderul opoziţiei”, au explicat înalţi oficiali europeni.

În raportul comisiei se mai arată că România a mai avut, de-a lungul timpului, politicieni hazlii, cum ar fi cazul lui Radu Vasile, dar acesta nu a fost băgat în seamă prea mult odată ce n-a mai fost premier. „Atitudinea faţă de MRU ne surprinde, de exemplu şi Vadim este hazliu şi se crede împărat, preşedinte sau om politic important, dar nu este atât de mult băgat în seamă”, comentează oficialii europeni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 decembrie 2012 08:12

Alte articole

Vezi mai mult