Fostul președinte Traian Băsescu a susținut azi dimineață o pledoarie convingătoare în fața instanței care judeca dacă acesta a colaborat sau nu Securitatea. Fostul șef al statului a declarat că nu-și aduce aminte să fi făcut așa ceva, întrucât era beat.

basescu_cotroceni_vizita_seara.jpg

„Hâc, pardon, mă scuzați, deci e-adevărat că m-am întâlnit cu câțiva securiști în port, mi-au dat o listă cu câte perechi de blugi își doresc, am bătut palma, am zis să bem o sticlă, două, trei, ce să ne mai ascundem, la cinci dimineața eram toți pe catarg și cântam melodia aia mișto de la Azur. Dup-aia nu mai știu că mi s-a rupt filmul, când m-am trezit mă suspendaseră ăștia din funcția de președinte al țării”, a declarat Traian Băsescu.

CNSAS a luat în considerare declarația președintelui după acesta a luat de gât mai mulți membri ai Consiliului și a încercat să le explice foarte de aproape cum stă treaba. „Nu știm dacă atunci era beat, cert este că acum e foarte beat și nu pare să aibă discernământul necesar. Oricum, din notele informative trimise de el nu se înțelegea nimic, dar se vedeau numeroase pete de vin pe ele, precum și urme de unsoare de la mici”, a declarat un membru CNSAS. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 05.09.2019 17:55 Politic

National Cinematografic