Verdict final în cazul torţionarului Vişinescu. România, condamnată la încă 25 de ani de comunism

Asta a fost! Ne-au fost garantați încă 25 de ani de comunism, prin sentința încărcată de simbolism comunicată de Tribunalul București în cazul torționarului Vișinescu. Experții spun că posibilitatea ca România să iasă de pe făgașul comunismului e chiar mai redusă decât posibilitatea ca Ion Iliescu să renunțe la stalinism și să se boteze la adventiști.

”După pronunțarea sentinței, judecătorul l-a invitat pe Vișinescu să-l bată ceremonial pe procuror și să-l acuze că e chiabur, după care instanța a confiscat averile tuturor celor prezenți în sală și i-a obligat să se înscrie în colhozuri urbane, în aplauzele lui Vasile Ernu și Costi Rogozanu, prezenți în sală ca să-l susțină pe Vișinescu”, spune Decebal Popescu, agent OSCE prezent în sală.

Sentința intră în vigoare imediat și a fost comunicată consiliilor județene, urmând ca reprezentanții PSD să o pună imediat în aplicare. Românii trebuie să se aștepte la naționalizări, dar și la producții record la cereale, conform planului cincinal. Președintele Iohannis nu a comentat sentința de condamnare la comunism, fiind ocupat cu urcarea unor tablouri în vagoane de tren, așa cum prevede tradiția în cazul șefilor de stat de origine germană în astfel de situații.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
14 iulie 2015 23:34
Citește mai mult despre: comunism Iliescu instanta sentinta tortionar Visinescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult