Verdict! Șefii Jandarmeriei, obligați de DIICOT să le arate și curul protestatarilor

Dosarul 10 August a fost în sfârșit finalizat. DIICOT i-a obligat pe șefii care au ordonat represiunea să le arate și curul protestatarilor, pentru ca umilința să fie completă. Șefii vor merge în piața Victoriei, își vor da pantalonii jos, iar cei care s-au simțit jigniți de bătaia luată pe 10 august 2018 sunt îndemnați să se uite cu atenție la cururile ștabilor și să se simtă răzbunați.

Verdictul, care dintr-o scăpare avea chiar antetul Jandarmeriei, fiind redactat de inculpați, e destul de clar: ”Clipurile în care jandarmii bat și gazează oameni pașnici, femei, bătrâni, turiști străini, le demonstrează clar nevinovăția acestor jandarmi, care i-au bătut de bună credință”.

Avocații victimelor au luat și ei câteva pulane pe spinare în sediul tribunalului București, pentru că au atacat decizia, și jandarmii au considerat că au atacat practic Jandarmeria însăși. Martorii care au avut tupeul să depună mărturie au mai luat și câte un cap în gură de la interlopii în uniformă de jandarmi.

DIICOT a motivat decizia de a-i proteja pe jandarmi : ”Dacă sluga greșește, îi mai tai din mâncare, dar n-o dai afară. Altfel, cine mai bate protestatarii de mâine?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 iulie 2020 09:32
Citește mai mult despre: protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult