Ludovic Orban a primit o veste proastă în această dimineață din partea Înaltei Curte de Casație. Acesta a fost găsit nevinovat în dosarul în era acuzat de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite și acum este condamnat, practic, să rămână președinte al PNL și să mimeze opoziția. 

ludovic-orban-caine.jpg

„L-am văzut pe Ludovic după anunțarea sentinței, era efectiv dărâmat de-a binelea, se vedea pe fața lui că nu e tristețea aia simplă de mahmureală. O singură dată l-am mai văzut atât de supărat, când a fost achitat în primă instanță”, a declarat o persoană apropiată liderului PNL.

În lipsa unei alternative de bun simț cum ar fi închisoarea, Orban este nevoit acum să se întoarcă la birou și să pretindă că face Opoziție. „În pușcărie ar fi avut șef de celulă un infractor oarecare cu care te mai putea înțelege. În libertate îl are șef pe Liviu Dragnea, care e alt tip de bandit, unul superior care cere performață și rezultate. Mai țineți minte ce șifonat iese de la întâlnirile alea când îl ceartă superiorul de la PSD că nu-și face treaba și nu mimează opoziția convingător? E un stres, vă asigur”, a precizat sursa citată. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 05.03.2018 17:02 Politic

National Cinematografic