Veste proastă pentru Ludovic Orban. Din păcate a fost achitat şi trebuie să rămână şeful PNL

Ludovic Orban a primit o veste proastă în această dimineață din partea Înaltei Curte de Casație. Acesta a fost găsit nevinovat în dosarul în era acuzat de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite și acum este condamnat, practic, să rămână președinte al PNL și să mimeze opoziția.

„L-am văzut pe Ludovic după anunțarea sentinței, era efectiv dărâmat de-a binelea, se vedea pe fața lui că nu e tristețea aia simplă de mahmureală. O singură dată l-am mai văzut atât de supărat, când a fost achitat în primă instanță”, a declarat o persoană apropiată liderului PNL.

În lipsa unei alternative de bun simț cum ar fi închisoarea, Orban este nevoit acum să se întoarcă la birou și să pretindă că face Opoziție. „În pușcărie ar fi avut șef de celulă un infractor oarecare cu care te mai putea înțelege. În libertate îl are șef pe Liviu Dragnea, care e alt tip de bandit, unul superior care cere performață și rezultate. Mai țineți minte ce șifonat iese de la întâlnirile alea când îl ceartă superiorul de la PSD că nu-și face treaba și nu mimează opoziția convingător? E un stres, vă asigur”, a precizat sursa citată.

Scris de Ef
5 martie 2018 15:03
Citește mai mult despre: opozitie orban PNL PSD

Alte articole

Vezi mai mult