Surpriză de proporţii la sediul PSD din bulevardul Kiseleff! Convocat pentru astăzi, aşa-zisul Comitet Executiv al partidului s-a dovedit a fi, de fapt, o evadare în masă a liderilor PSD, care au profitat de vremea închisă şi de haosul din mass-media ca să fugă în Madagascar.

psd_decoleaza.jpg
Geani Mitică, trecător, spune că nu i-a venit să creadă când a văzut sediul PSD ridicându-se de la sol şi ţâşnind spre stratul dens de nori "I-am văzut intrând în clădire: mai întâi Dragnea, apoi Tudose, pe urmă un convoi întreg de infractori şi piţipoance. Şedinţă la PSD, nimic nou până aici. Ce a urmat, însă, m-a lăsat mască. Imediat ce s-a închis uşa, din lateralele vilei de pe Kiseleff au ieşit un fel de aripi cu rachete. A fost un zgomot asurzitor, şi când mi-am venit în fire, PSD-ul dispăruse."

Potrivit controlorilor de trafic aerian, sediul PSD se află deja deasupra Mediteranei, urmând să traverseze Africa în drum spre Madagascar, unde e aşteptat de fostul primar al Constanţei, trimis în recunoaştere în urmă cu câteva săptămâni.

Pentru românii rămaşi în ţară, planul integral al festivităţilor va fi anunţat curând, transmite premierul interimar, un domn pe nume Marcel care a găsit pe trotuarul din faţa fostului sediu PSD cravata lui Tudose.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 08.01.2018 16:44 Politic

National Cinematografic