Veşti bune: aşa-zisul Comitet Executiv de azi a fost o diversiune! De fapt, tot PSD-ul a fugit în Madagascar

Surpriză de proporţii la sediul PSD din bulevardul Kiseleff! Convocat pentru astăzi, aşa-zisul Comitet Executiv al partidului s-a dovedit a fi, de fapt, o evadare în masă a liderilor PSD, care au profitat de vremea închisă şi de haosul din mass-media ca să fugă în Madagascar.

Geani Mitică, trecător, spune că nu i-a venit să creadă când a văzut sediul PSD ridicându-se de la sol şi ţâşnind spre stratul dens de nori „I-am văzut intrând în clădire: mai întâi Dragnea, apoi Tudose, pe urmă un convoi întreg de infractori şi piţipoance. Şedinţă la PSD, nimic nou până aici. Ce a urmat, însă, m-a lăsat mască. Imediat ce s-a închis uşa, din lateralele vilei de pe Kiseleff au ieşit un fel de aripi cu rachete. A fost un zgomot asurzitor, şi când mi-am venit în fire, PSD-ul dispăruse.”

Potrivit controlorilor de trafic aerian, sediul PSD se află deja deasupra Mediteranei, urmând să traverseze Africa în drum spre Madagascar, unde e aşteptat de fostul primar al Constanţei, trimis în recunoaştere în urmă cu câteva săptămâni.

Pentru românii rămaşi în ţară, planul integral al festivităţilor va fi anunţat curând, transmite premierul interimar, un domn pe nume Marcel care a găsit pe trotuarul din faţa fostului sediu PSD cravata lui Tudose.

Scris de Vasile
8 ianuarie 2018 16:01
Citește mai mult despre: comitet executiv Dragnea evadare Madagascar PSD Tudose

Alte articole

Vezi mai mult