Vești bune! Banii din Pilonul II de pensii vor putea fi scoși și băgați la pariuri și păcănele

Pentru că sunt nemulțumiți de randamentul pe care îl au fondurile de pensii private care administrează banii din Pilonul II, guvernanții au decis să schimbe abordarea. Astfel, românii vor putea să-și scoată încă de pe acum banii din Pilonul II, dar doar cu o condiție: să-i joace la pariuri sau la păcănele.

„Anul trecut toate fondurile de pensii private au fost pe minus, așa nu se mai poate! Păi dacă prinzi aparatul într-o zi bună, îți dublezi sau triplezi banii de pensie. Ca să nu mai zic că dacă prinzi trei X-uri pe un bilet de pariuri, ți-ai luat de 30 de ori banii. Mult mai eficient așa“, a spus premierul Marian Ciucă înainte să semneze ordonanța de urgență.

Mai mult, românii pot opta ca de aici încolo banii să nu le mai fie virați în Pilonul II de pensii, ci direct în contul de pariuri online, dacă au unul. Dacă nu au, vor putea primi banii și cash, dar vor trebui ca în termen de 7 zile să vină cu biletele care dovedesc că au jucat toți banii la pariuri și nu i-au folosit în scopuri ilegale, gen cumpărat haine sau mâncare.

Scris de Calin
31 ianuarie 2023 07:18
Citește mai mult despre: pacanele pariuri pensie Pilonul II

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult