Anul ăsta, prima ninsoare aduce nu doar haos în trafic, ci şi feerie! Este promisiunea primarului Capitalei, Gabi Firea, care a anunţat că va organiza de urgenţă un târg special de Crăciun într-o piaţă importantă din Bucureşti, cu participarea a zeci de interpreţi de colinde, fabricanţi de vată de zahăr şi reni din LED-uri.

craciun2fireazapada.jpg
Potrivit edilului şef, cele trei târguri anterioare au fost doar de probă, ele neputând fi catalogate drept târguri de Crăciun fiindcă n-au avut parte de pic de zăpadă.

"Ce urmează o să fie 'the real thing' - de zece ori mai mulţi Moşi, de zece ori mai multă muzică populară, totul presărat cu o pudră fină, mai întâi albă, apoi maronie. Trebuie doar să stabilim dacă-l organizăm în Piaţa Victoriei, în funcţie de anumite evenimente", a precizat Gabi Firea, aflată la volanul unei autobasculante încărcate cu garduri.

Surse din lumea muzicală susţin că avionul lui Hruşcă s-ar fi întors din drum, iar Patriarhia ar fi aprobat deja un al doilea Crăciun pe sezonul 2017-2018, semn că doamna Gabi vorbeşte foarte serios.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 15.01.2018 15:20 Politic

National Cinematografic