Veşti bune, bucureşteni! Dacă tot a nins, Gabi Firea organizează încă un târg de Crăciun

Anul ăsta, prima ninsoare aduce nu doar haos în trafic, ci şi feerie! Este promisiunea primarului Capitalei, Gabi Firea, care a anunţat că va organiza de urgenţă un târg special de Crăciun într-o piaţă importantă din Bucureşti, cu participarea a zeci de interpreţi de colinde, fabricanţi de vată de zahăr şi reni din LED-uri.

Potrivit edilului şef, cele trei târguri anterioare au fost doar de probă, ele neputând fi catalogate drept târguri de Crăciun fiindcă n-au avut parte de pic de zăpadă.

„Ce urmează o să fie ‘the real thing’ – de zece ori mai mulţi Moşi, de zece ori mai multă muzică populară, totul presărat cu o pudră fină, mai întâi albă, apoi maronie. Trebuie doar să stabilim dacă-l organizăm în Piaţa Victoriei, în funcţie de anumite evenimente”, a precizat Gabi Firea, aflată la volanul unei autobasculante încărcate cu garduri.

Surse din lumea muzicală susţin că avionul lui Hruşcă s-ar fi întors din drum, iar Patriarhia ar fi aprobat deja un al doilea Crăciun pe sezonul 2017-2018, semn că doamna Gabi vorbeşte foarte serios.

Scris de Vasile
15 ianuarie 2018 13:01
Citește mai mult despre: Bucuresti gabi firea targ de craciun zapada

Alte articole

Vezi mai mult