Veşti bune! După condamnarea pentru Fenechiu sunt întrunite condiţiile pentru condamnarea lui Felix

Experţi în drept, justiţie dar şi oameni de pe stradă au confirmat deja pentru presa centrală că, odată ce a fost condamnat Relu Fenechiu, sunt întrunite toate condiţiile pentru condamnarea lui Dan Voiculescu la vreo cinci-şase ani de puşcărie, pentru infracţiunile de care este acuzat.

„În mod normal, Voiculescu nu scapă. Se şi vede după felul cum miaună de frustrare copii săi de suflet, Gâdea, Badea, Ursu, precum motanii de şase săptămâni lăsaţi într-o cutie de carton în stradă. Din punct de vedere moral şi juridic e pregătit pentru perpelire”, a spus un expert în Cod Penal. Conform estimărilor, Voiculescu va primi cu executare, să poată să plângă mult timp că este vorba doar de un dosar politic.

Aceiaşi specialişti spun că aproape nimic nu va putea împiedica acest curs firesc al lucrurilor doar că pot exista diverse îmbunătăţiri ale situaţiei, cum ar fi condamnarea lui George Copos, tot cu executare, sau a inculpaţilor din dosarul Transferurilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
30 ianuarie 2014 14:01

Alte articole

Vezi mai mult