După zecile de analize pe care le-a făcut în ultimele zile, primarul Capitalei s-a ales numai cu veşti bune! Atât pentru el, cât şi pentru colegii de celulă din “Beciul domnesc”, care au aflat cu uşurare că Oprescu nu suferă de nicio infecţie cu transmitere sexuală.

oprescu_clinic_sanatos_bts.jpg
“Nu-mi stă în fire să mă implic în problemele personale ale colegilor, dar pe Sorin i-am rugat special să-l caute de sifilis, gonoree, herpes, limbrici...”, explică Geani Căldăraru zis Briceag, vecin de pat cu Oprescu. “Nu de alta, dar îmi cam place de el. Şi ştiţi voi cum sunt ăştia cu bani, s-au învârtit toată viaţa prin tot felul de cercuri dubioase. Mie mi-a plăcut să fur, da’ bani, nu chlamydia!”

Deşi sunt cu toţii foarte bucuroşi, colegii de celulă vor fi nevoiţi să mai aştepte o noapte venirea lui Oprescu, transmit surse din Administraţia Penitenciarelor: pentru că a plâns ca o femeie când i s-a spus că e sănătos, primarul a fost dus şi la ginecolog.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Wednesday, 14.10.2015 19:05 Politic

National Cinematografic