Veşti bune! România ar putea atinge cota de 70% vaccinaţi în 4 milioane de ani (P)

Bravo, România! Se pare că minunata noastră țară s-a înscris pe o traiectorie implacabilă spre biruirea definitivă a pandemiei de Covid: peste doar 4 milioane de ani vom atinge cota de 70% români vaccinați, cotă care va oferi țării noastre nu doar protecția Maicii Domnului, ci și cea, mai lumească, a vaccinului.

„Am luptat din prima zi cu toate forțele întru gloria acestui popor greu încercat de istorie, dar atât de minunat“, a spus premierul Florin Cîțu. „Mi-am neglijat familia pentru a mă dedica patriei mele, dar nu regret nici măcar una din milioanele de picături de sudoare aduse ofrandă României. Acum, când văd că-n 4 milioane de ani atingem cota de vaccinare propusă, știu c-a meritat.“

Premierul nostru are și alte vești bune pentru noi. „În nu mai mult de 2 milioane de ani intrăm în spațiul Schengen, trecem la euro și-o să avem autostradă spre Moldova. Și probabil o să terminăm și Catedrala Mântuirii Neamului“, a spus, cu lacrimi de român în ochi, Florin Cîțu. Cu așa premier, să tot fii român. Bravo, Florin Cîțu! Bravo, România!

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 aprilie 2021 07:04
Citește mai mult despre: florin citu vaccin

Alte articole

Vezi mai mult