Veşti bune! România ar putea atinge cota de 70% vaccinaţi în 4 milioane de ani (P)

Bravo, România! Se pare că minunata noastră țară s-a înscris pe o traiectorie implacabilă spre biruirea definitivă a pandemiei de Covid: peste doar 4 milioane de ani vom atinge cota de 70% români vaccinați, cotă care va oferi țării noastre nu doar protecția Maicii Domnului, ci și cea, mai lumească, a vaccinului.

„Am luptat din prima zi cu toate forțele întru gloria acestui popor greu încercat de istorie, dar atât de minunat“, a spus premierul Florin Cîțu. „Mi-am neglijat familia pentru a mă dedica patriei mele, dar nu regret nici măcar una din milioanele de picături de sudoare aduse ofrandă României. Acum, când văd că-n 4 milioane de ani atingem cota de vaccinare propusă, știu c-a meritat.“

Premierul nostru are și alte vești bune pentru noi. „În nu mai mult de 2 milioane de ani intrăm în spațiul Schengen, trecem la euro și-o să avem autostradă spre Moldova. Și probabil o să terminăm și Catedrala Mântuirii Neamului“, a spus, cu lacrimi de român în ochi, Florin Cîțu. Cu așa premier, să tot fii român. Bravo, Florin Cîțu! Bravo, România!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
26 aprilie 2021 07:38
Citește mai mult despre: florin citu vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult