Vești bune! Toți bărbații cu penisul sub 12 cm vor putea să circule liber în afara localităților

A răsărit soarele și pe strada românilor cu penis mic. După data de 15 mai românii vor putea circula liber în afara localităților, într-adevăr, însă doar cu o condiție: să aibă penisul mai mic de 12 cm. Se poate spune pe bună dreptate că ăsta este cel mai bun moment din istorie în care să ai un penis mic.

”Polițiștii vor fi dotați cu rigle și pensete și vor măsura penisurile tuturor românilor care vor să părăsească localitatea după 15 mai”, a anunțat ministrul Marian Vela. ”I-am instruit personal ce trebuie să facă pentru a măsura penisul corect, în stare de maximă erecție.”

Sunt, bineînțeles, voci puternice care susțin că măsura este dată cu dedicație. ”Coincidență sau nu, cert este că niciun membru al guvernului Orban n-are penisul mai mare de 12 cm. La fel, Iohannis îl are tot sub 12. Prea bate la ochi, peneliștilor!”, a acuzat reputatul deținător de penis Decebal Popescu.

Cei mai revoltați sunt însă ungurii, despre care se știe că stau mult mai bine decât românii la lungimea penisului. Ei încep pe bună dreptate să se simtă persecutați. ”Mai întâi ne acuză Iohannis că vrem să furăm Ardealul, iar acum ni se interzice libera circulație în afara localității. E numai vina lui Kelemen, că i-a arătat-o lui Iohannis și l-a ofticat c-o are mare”, cred maghiarii.

Scris de Calin
11 mai 2020 05:05
Citește mai mult despre: penis

Alte articole

Vezi mai mult