Veşti dezastruoase pentru contrabandiştii de ţigări: şeful Vămii Albiţa s-a lăsat de fumat

Lovitură dură pentru traficanţii de ţigări şi clienţii lor! După lungi procese de conştiinţă şi zeci de cărţi citite, mai-marele vameşilor de la frontiera cu Republica Moldova a decis să se lase de fumat. În prezent, spun colegii săi, acesta nu mai primeşte ţigări drept şpagă, ci doar valută sau bunuri de lux.

“Bravo lui, n-o să mai tuşească dimineaţa, dar e o veste foarte proastă pentru noi, contrabandiştii cinstiţi. Au să ne bombăne toţi cumpărătorii când le spunem că vom creşte preţurile ca să acoperim mita pentru domnul Acrişor, că e el boier şi nu mai primeşte ţigări”, se plânge un traficant venit tocmai de la Chişinău cu 40 de pachete de “Plugarul” ascunse în anus.

Urmând firul logic, perspectivele traficanţilor sunt mai mult decât sumbre, explică infractorul. “Dacă scumpim marfa, n-o s-o mai cumpere nimeni, iar eu şi colegii mei vom fi constrânşi să ne întoarcem la ceea ce făceam înainte. Eu, înainte să mă ocup cu ţigările, aduceam în anus pachete cu cocaină, OK, dar alţii traficau borcane cu icre negre, casetofoane şi biciclete.”

Ca de obicei, singurii ocoliţi de efectele negative ale politicii anti-fumat de la Albiţa sunt traficanţii care nu folosesc drept ascunzătoare rectul, “însă aceştia alcătuiesc o minoritate neglijabilă”, spun angajaţii Vămii.

Scris de Vasile
7 octombrie 2014 10:10
Citește mai mult despre: contrabanda Moldova Republica Moldova ţigări vama

Alte articole

Vezi mai mult