Veşti excelente pentru românii care sunt premieri. Victor Ponta i-a amnistiat pe toţi

Victor Ponta ar putea scăpa de acuzațiile care i se aduc din partea procurorilor în urma unei ordonanțe de guvern venită în sprijinul românilor care în aceste zile ocupă funcția de premier al unei țări. Astfel, conform unui OUG adoptat la finalul acestei săptămâni, aceștia sunt amnistiați pentru faptele săvârșite în perioada 20 septembrie 1972 – 6 iunie 2015.

„Sigur, s-ar putea spune că această ordonanță mă avantajează, vă asigur că nu este vorba decât de o coincidență. Pur și simplu a venit momentul să ne gândim și la omul de sus. Am redus TVA-ul pentru săraci, am dat pensionarilor mită să le ajungă două vieți, e momentul să facem și ceva pentru noi, ăștia care ne sacrificăm pentru țară din funcția de premier. Legea asta nu mi se aplică numai mie, lumea e mare iar românii sunt descurcăreți. Sigur mai e vreunul premier în vreo țară pe planeta asta”, a declarat Victor Ponta.

Deși actul normativ intră în vigoare de la data emiterii, acesta va urma mai apoi traseul obișnuit, va trece prin cele două camere ale parlamentului pentru aprobare și va fi promulgat ca lege de către Klaus Iohannis că el promulgă orice prostie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult