Veşti proaste: Ateii musulmani pregătesc o serie de atentate împotriva ateilor creştini

Tensiunile nereligioase dintre Occident şi lumea arabă au atins, din nou, un nivel critic. Câteva grupuri de atei radicali musulmani au reacţionat dur la caricaturile apărute într-un ziar danez unde Darwin era înfăţişat în mod hazliu, jucând table cu ceea ce părea a fi Dumnezeu.

„Să-l pui pe Darwin alături de Dumnezeu este o blasfemie îngrozitoare, aproape dublă blasfemie. Sigur, ştim că Dumnezeu nu există, dar Allah nu există şi mai mult decât Dumnezeu. Practic, prin punerea lui acolo recunosc că există Dumnezeu”, a declarat Ghiyāth ad-Dīn Abu’l-Fatḥ, ayatollahul ateilor islamici. Surse CIA spun că grupări radicale de atei plănuiesc atentate împotriva bibliotecilor ateilor creştini în cele mai importante capitale europene.

Scandalul a stârnit îngrijorarea ateilor budişti, care au semnat o bulă în care ne roagă „să fim prieteni unul cu altul, să ne respectăm aproapele, pentru că toţi suntem creaţi de acelaşi Dumnezeu, mântuitor de păcate, care ne va scăpa de suferinţă şi durere”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
1 martie 2014 08:03

Alte articole

Vezi mai mult