Veşti proaste! Pe vaporul rusesc scufundat joia trecută era tezaurul României, tocmai ni-l aduceau înapoi

Am râs, am făcut glume, dar Vladimir Putin ne dă vestea care pune capăt distracţiei! Într-un comunicat recent, liderul de la Kremlin îşi exprimă regretul pentru pierderea tezaurului României, care se afla tocmai pe ambarcaţiunea scufundată săptămâna trecută după coliziunea cu un cargobot togolez încărcat cu oi.

“Cele peste 90 de tone de aur se aflau pe vasul militar ‘Liman’, care avea sarcina să le transporte de urgenţă în portul Constanţa. Voiam să vă facem o surpriză”, a declarat Putin. “Din păcate, în urma tragicului accident nu a mai putut fi recuperat nimic. După cum ştiţi, pe fundul Mării Negre sunt acizi foarte puternici care atacă aurul, orice expert rus vă poate confirma acest lucru. Îmi pare rău.”

“Deşi, în ceea ce ne priveşte, toate datoriile istorice au fost achitate, am hotărât să vă trimitem un coş cu flori drept consolare, România urmând să plătească doar pentru livrarea acestuia”, a adăugat preşedintele Rusiei.

Expertiza preliminară, realizată de Institutul pentru Trafic Naval “Grigori Potiomkin” din Rostov-pe-Don, arată că nava rusească circula perfect regulamentar. “Toate discuţiile viitoare privind tezaurul trebuie purtate direct cu vinovaţii: Republica Togo şi organizaţiile crescătorilor de ovine din ţara voastră”, a precizat amiralul rus Saşa Huiev.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
2 mai 2017 17:04
Citește mai mult despre: Marea Neagră oi Putin rusia tezaur vapor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult