Veşti proaste pentru Dragnea: deşi se baza pe ei, nici parlamentarii decedaţi nu vor să-i voteze moţiunea

Cândva oamenii de bază ai lui Liviu Dragnea, nici morţii nu-l mai sprijină din toată inima pe liderul PSD! Vasile Drăghici, deputat PDSR în perioada 1992-1996, actualmente înmormântat la Bellu ortodox, spune că el şi colegii săi refuză să voteze moţiunea de cenzură de azi după ce Dragnea nu şi-a îndeplinit promisiunile anterioare faţă de comunitatea morţilor.


“L-am ajutat din greu la referendumul pentru demiterea lui Băsescu, l-am sprijinit la toate alegerile şi pentru ce?”, se întreabă regretatul parlamentar. “Nici azi n-avem flori noi, aleile din cimitir sunt vai de capul lor, paza e inexistentă. Al dracu’ care-i mai votează lui Dragnea moţiunea! Şi dacă ne supărăm, să mai mor o dată dacă nu-l şi bântui un pic pe mustăcios.”

Zilele trecute, Dragnea a fost văzut ieşind “foarte bosumflat” de la o şedinţă de spiritism, iar firma Tel Drum a anulat recent o comandă importantă de colivă, semne că relaţia şefului PSD cu lumea de dincolo nu mai e atât de cordială ca în urmă cu câţiva ani.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
21 iunie 2017 11:06
Citește mai mult despre: Dragnea morti motiune PSD

Alte articole

Vezi mai mult