Vești proaste pentru Remus Cernea! Deși el e ateu, părinții l-au înscris la ora de religie

Începerea școlii a reprezentat o dramă pentru mulți copii, care plâng acum după vară și vacanță dar nimeni nu a fost atât de afectat ca deputatul Remus Cernea care a descoperit că părinții „i-au făcut o nefăcută”. Deși el este ateu declarat, părinții l-au înscris totuși la ora de religie „ca să fie bine”.

„Am fost la ședința cu părinții, cum suntem chemați de mai bine de 30 de ani deja. Suntem veterani în grup. Acolo diriginta ne-a spus că e mai bine să-l înscriem pe Remus la ora de religie, că nu învață nimic rău. Plus că nu au ce să le dea de făcut copiilor care nu sunt înscriși, tot trebuie să stea în școală. Sau să venim noi să-l luăm, să-l ținem acasă o oră și să-l aducem înapoi. Păi noi n-avem timp de astea, noi avem muncă, amândoi, nu putem să stăm numai după fundul lui”, a spus tatăl lui Remus.

Deputatul a protestat vehement împotriva deciziei, dar părinții săi au fost stricți și i-au luat tableta și laptopul și i-au dat blocat Cartoon Network pe televizor și i-au lăsat liber doar Minimax și TVR1.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 septembrie 2015 14:29
Citește mai mult despre: religie Remus Cernea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult