Veștile teribile continuă! După canicula din vară, la final de an ne putem trezi cu Ponta președinte

O veste proastă nu vine niciodată singură! De parcă nu ne ajunge că în această vară vom avea parte de caniculă, sfârșitul de an ne poate aduce un adevărat cataclism: Victor Ponta ar putea ajunge președinte al României. Deși încă evenimentul nu este cert, spectrul lui bagă deja spaima în români.

”Dacă la caniculă, de bine, de rău, mai ai niște soluții, gen aer condiționat, stat la umbră sau dușuri reci, împotriva prezenței lui Ponta la Cotroceni, în afară de emigrare, nu ai absolut nici un remediu. Practic, ești condamnat să ai un președinte comunist, remarcat în special pentru nesimțire și modul lipsit de scrupule în care te minte pe tine, în calitate de cetățean”, avertizează reputatul analist Decebal Popescu.

Eventualul mandat de președinte al lui Victor Ponta este favorizat, spune reputatul analist, de faptul că românii votează ca oile. ”Discernământul multora dintre cei care votează este inexistent. Asta și pentru că oamenii care înțeleg ce se întâmplă pe scena politică găsesc tot felul de motive imbecile ca să nu meagă la vot. E greu de evitat cataclismul în situația asta.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 mai 2014 14:05

Alte articole

Vezi mai mult