Veverițele din Bistrița au vândut casa de 4.600 de euro primită de la primărie și au băut banii

O nouă risipă a banului public, de data aceasta în Bistrița. Primăria municipiului ardelean a dat 4.600 de euro pentru achiziționarea unei case pentru veverițele din parc, dar simpaticele animale au vândut-o deja și au băut toți banii obținuți.

După ce s-au îmbătat, veverițele au devenit agresive și au început să arunce cu nuci în oamenii din parc, în timp ce una dintre veverițe a furat mai multe portofele. Ba, mai mult, peste noapte veverițelor li s-a făcut rău și au vomitat pe alei și în spațiile de joacă pentru copii.

”No, până să ne prindem noi ce fac veverițele, ele deja vânduseră casă”, a povestit primarul din Bistrița. ”S-au mișcat mult prea repede pentru a le putea opri. Aia e, data viitoare o să fim mai vigilenți, dar nu pot promite nimic.”

Deși nu e încă confirmat oficial, se pare că veverițele i-au vândut casa lui Klaus Iohannis, pentru 2.300 de euro, adică jumătate din suma investită de primărie. În prezent președintele negociază cu edilul din Bistrița, pentru a-i închiria casa de veverițe pentru câteva sute de euro lunar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 februarie 2016 11:02
Citește mai mult despre: ban public primar

Alte articole

Vezi mai mult