Aurelian Bădulescu a fost pus pe scandal în timpul conferinței lui Nicușor Dan doar din cauza foamei, nicidecum din vreo rațiune politică. Se pare că viceprimarul Bădulescu a devenit agitat imediat ce-a simțit miros de banană venind dinspre mapa lui Nicușor.

badulescubanana2.jpg ”Da, într-adevăr, Nicușor avea prânzul în mapă, o banană și un covrig, iar asta l-a atras pe Aurelian”, a confirmat un apropiat al viceprimatului. ”A vrut, bineînțeles, doar banana, covrigii nu-i plac. Bananele și portofelele, astea îl atrag pe Aurelian. Credeam că toată lumea știe asta, doar Aurelian face circ de atâția ani.”

Nicușor n-a realizat inițial că Bădulescu îi vrea banana, de aceea a și încercat să-l potolească prin vorbe. A fost nevoie de intervenția amicului lui Aurelian Bădulescu, care i-a strigat lui Nicușor să scoată banana. Și, într-adevăr, imediat ce Bădulescu a pus gura pe banana lui Nicușor s-a liniștit complet și s-a cocoțat în cel mai apropiat copac, ca s-o savureze în liniște.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 05.06.2020 13:57 Politic

National Cinematografic