Victime încă de la primele minute de muncă din 2013: funcționarii publici se plâng deja de epuizare

După o vacanță de aproape 2 săptămâni, funcționarii publici au avut azi reale probleme cu reacomodarea la locul de muncă. Mulți au cedat după mai puțin de 5 minute și au intrat în concediu medical, pe motiv că sunt epuizați din cauza efortului fizic și psihic excesiv și prelungit depus după primele minute ale anului 2013.

”Nici măcar n-am apucat să mă așez la birou”, povestește un funcționar de la Finanțe, ”încă eram la cafea cu restul colegilor, când m-a lovit subit surmenajul. Am avut toate simptomele: somnolență, dureri de cap, nervozitate, scădere a posibilității de concentrare, lipsa chefului de muncă, absolut tot. Ba chiar am avut o formă care e transmisibilă de la om la om, că i-a lovit și pe colegii mei de birou.”

În mod misterios, s-au înregistrat câteva cazuri izolate de funcționari publici care nu au fost afectați de epuizare încă de la primele minute ale programului. Cel mai halucinant caz a avut loc în Oradea, unde un funcționar public s-a plâns de epuizare abia după ora 11, adică la mai bine de 2 ore după începerea programului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult