Victor Ciorbea sare în apărarea lui Andrei Baciu: “Noi, oamenii frumoşi, vom fi mereu invidiaţi”

Propus la Ministerul Sănătăţii, tânărul chirurg Andrei Baciu a devenit persona non grata după ce o fotografie cu el în chiloţi a făcut furori pe internet – din fericire, există chiar şi printre politicieni oameni înţelegători, care s-au solidarizat imediat cu medicul sexy.

Printre cei mai vocali susţinători ai lui Baciu se numără şi Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, care e convins că “întreaga circotecă” de duminică e lucrătura unei conspiraţii mondiale împotriva oamenilor atrăgători. “Noi, cei frumoşi, vom fi întotdeauna invidiaţi de oamenii de rând, cei cărora natura nu le-a dăruit un chip perfect şi un trup de Adonis”, a exclamat Ciorbea de la fereastra bârlogului său.

“Îl înţeleg perfect pe tânărul medic, fiindcă şi eu am fost victima discriminării. Oamenii au impresia că viaţa e foarte uşoară când arăţi ca un zeu olimpian, dar în realitate… Iată! Pe băiatul ăsta promiţător l-au mazilit din Guvern, exact cum mi-au făcut mie cândva! Doar fiindcă amândoi îi intimidăm cu frumuseţea noastră răvăşitoare”, a adăugat fostul premier.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
16 noiembrie 2015 16:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult