Cunoscutul impostor și politruc român Victor Ponta nu a scăpat nici de această dată ocazia de a se lăuda cu realizările altuia, felicitând-o pe Facebook pe sportivă. Mesajul lăsat de premier a devenit rapid viral și a adus aminte românilor că oricâte meciuri de tenis ar câștiga Halep, Ponta tot premier e în țara asta. 

ponta-felicita-halep.jpg

„Am fost fericit aproape 15 minute până când am intrat pe internet și am văzut mesajul domnului Ponta. Mi-am dat seama că e inutil, degeaba câștigă ea dacă prostul îmi mărește iar acciza la benzină”, a declarat, dezamăgit, Decebal Popescu. 

Au existat și cazuri de oameni care nu s-au întristat când au văzut mesajul lui Victor Ponta, ba chiar au anunțat că îl vor vota la următoarele alegeri, pentru că s-a demonstrat clar că, de fiecare dată când o felicită premierul, Simona câștigă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 22.10.2014 15:22 Politic

National Cinematografic